Retool Portals - login screen doesn't do anything

Hi,

I'm having problems with the Retool Portals login - I've setup as per the guide (and perhaps missed something obvious somewhere...)

Every time I try to login - it just goes back to the login screen. Screenshots of the issue attached.

Does anyone have any ideas what I need to do to get this working? (I emailed support@retool.com a week back but didn't get a response.)

Thanks,

Alan


![Screenshot 2024-01-08 at 2.31.52 PM|677x500]



(upload://7Nu5PFxLUbbVhT0xWWM2DgKWqfV.jpeg)

Hey! Just to make sure, do you mean the user in "Portfolio Users" is routed to the home page application listing, not the actual login screen?

Make sure your "All Users" group has "Define Specific Access" set. so that the users in "Portfolio Users" don't have edit access to any other Retool application. Additionally, to make sure the end users can't visit the settings page, make sure each of the options for Settings page visibility is unchecked.

Let me know if this helps solve your issue!

Dear Antony,

I can't get any users to route to any apps in retool (including home page app) - the login is processed and then it enters retool and then exits straight back to the login screen.

I have also checked that the 'Defined Specific Access' is set and the Settings Page Visibility is unchecked.

Is there anything that needs to be done to enable the domain login at retool? Is this still a beta feature or a released feature now?

Many thanks,

Alan

Hey Alan - the login issue is something I haven't seen before, and looking at your screenshots it seems potentially related to the custom domain setup. Does login work as expected for this user if you access the login page via your retool subdomain (drdmio.retool.com)? If so, do you mind sharing your DNS configuration for login.drdm.cloud with me (feel free to DM)? I'm wondering if there's something off there we haven't seen before, as this should all be working as expected with the custom domain.